Skriv dit barn til friskolen ved at udfylde formularen herunder. Du vil efterfølgende modtage en mail, hvor du skal bekræfte oplysningerne via et link i mailen.

Sådan fungerer det: Når du har skrevet dit barn op, kommer det på en liste i det præcise klassetrin. Her er tidspunktet for opskrivningen også registreret og dit barn får plads i køen til friskolen.

Indtil videre er det kun en foreløbig tilkendegivelse og pladsreservation. Senere på året vil vi sende besked ud til de første 20 på hvert klassetrin, der er skrevet op. Her vil de enkelte blive bedt om at indbetale et gebyr. Betaler forældrene ikke gebyret, vil pladsen gå videre til den næste på listen og så fremdeles.

Baggrund. Vi har brug for at vide, hvor mange der ønsker deres børn på friskolen. Når vi kender mere til elevbaggrunden kan vi fx

• Gå i dialog med en bank om finansiering
  • Tale mere konkret med arkitekt om de fysiske rammer
  • Udstikke mere konkrete rammer for den kommende skolebestyrelses arbejde.

Spørgsmål? Kig under FAQ eller skriv en mail til os

Felter med et * er obligatoriske.