Nyskolen har ressourcer til at skabe udvikling såvel fagligt som socialt.

Malene Højlund Andersen

Vi vælger Nyskolen, fordi vi ønsker nærvær, faglighed, fællesskab og sund økonomi, som sikrer det bedste for vores børn.

Marianne Holst Jakobsen

Vi har valgt Nyskolen, fordi den sætter vores børns fremtid forrest og aktivt arbejder med faglighed og trivsel som udgangspunkt.

Kirsten Sørensen

Nyskolen vil prioritere mindre klasser, flere ressourcer og høj faglighed. Derfor har jeg skrevet mit barn op til Nyskolen.

Gitte Østergaard

Vi har valgt Nyskolen, fordi den ligger i nærområdet, har små klasser på 20 børn, høj faglighed, fokus på den enkelte og ønsker forskellige indlærings muligheder. Alt dette giver børn selvværd og mod på livet!

Ditte Engsig

Vores børn fortjener en skole, hvor man prioriterer de nødvendige ressourcer til nærhed, undervisning og læring. Derfor vælger vi Nyskolen.

Michael Bruun