Nyhedsbrev februar 2017

Vi har snart ansat skolelederen…
I slutningen af januar opslog vi stillingen som skoleleder. Blandt en del ansøgninger har vi udvalgt 3 velkvalificerede personer til samtale. Samtalerne afholdes efter vinterferien…
Vi ser frem til at finde en god, velkvalificeret og engageret skoleleder, der skal være med til at sætte retningen for Nyskolen, ansætte lærere osv.

Skolelederen bliver ansat pr. 1. maj 2017 og bliver præsenteret på det kommende infomøde den 20. marts kl. 19. Gennem hele ansættelsesprocessen har vi fået hjælp fra Friskoleforeningens konsulenter.

De midlertidige lokaler er på plads!
VI har gennem længere tid været i dialog med Idrætscenter Vest og kommunen om en løsning på de midlertidige lokaler. Vi er fortsat i positiv dialog, og er overbeviste om, at vi nok skal finde en løsning. Vores oplæg til kommunen er, at den midlertidige løsning bliver en kombination af pavilloner og lokaler på Idrætscenter Vest!

Løsningen minder altså om den, der blev præsenteret på infomødet i i december. Klik her for at se løsningen. Dog vil pavillonerne, som beskrevet på linket, blive flyttet tættere på Idrætscenter Vest på den anden side af stien, og pavillonerne vil også fortsætte rundt om hjørnet mod sydvest.

Vi er super begejstrede for den løsning og vi glæder os til at de tingene omkring en midlertidig løsning kommer endelig på plads. Nu begynder arbejdet med at skabe gode uderum og arealer, så frikvartererne bliver fede for børnene!

Arbejdet med skolebyggeriet fortsætter
Byggegruppen arbejder stadig videre på det permanente byggeri nord for Idrætscenter Vest sammen med arkitekterne fra A2. Glæd jer til at se skitser af den kommende skole blive præsenteret på infomødet den 20. marts!

Tilmeldinger
De fleste klasser er nu fyldte. Nyskolen har stadig pladser til flere elever i 1., 6., og 7. klasse. Her bliver pladserne dog også langsomt fyldt op. Vi forventer, at klasserne snart bliver fyldte. Kender du nogle, der er interesseret, er det nu, du skal give beskeden videre.

Det er stadig muligt at skrive et barn op! – også på klasser, hvor der er venteliste, da det stadig er muligt at nogle springer fra fx pga. fraflytning.
Har du spørgsmål ang. tilmeldingen af dit barn, så kontakt os på kontakt@nyskolen.dk.

Infomøde den 20. marts 2017
Den 20. marts holder vi infomøde på Idrætscenter Vest. Sæt allerede nu et kryds i kalenderen! Det er et møde, som du ikke må gå glip af.

  • Skolelederen bliver præsenteret!
  • Se skitser af det kommende skolebyggeri.
  • Hør nærmere om finansiering af skolen.

Meld dig til på facebook og mød op!

Bedste hilsener
Bestyrelsen for Nyskolen