Nyhedsbrev Januar 2017

Klasselister

Kort tid efter nytår udsendte vi klasselister til  alle, der indtil nu har foretaget endelig tilmelding af et barn. Det giver dermed et bedre overblik over, hvordan børnene i klasserne fordeler sig, og hvem ens barn skal gå med i de kommende år.

Vi opfordrer til, at I, der har børn på samme årgang mødes, drøfter hvad I tænker om skolen og hvilke værdier, der er vigtige for jer i den kommende klasse.

Status for tilmelding

Der mangler stadig elever i 1., 6., og 7. klasse. I alle andre klasser er der en mindre venteliste. Der er stadig få pladser i nogle af klasserne, som vi regner med at få afsat snarest muligt. Kender du nogle, der skal have buddet om at blive en del af Nyskolens kommende klasser, så henvis dem til http://nyskolen.dk/skriv-et-barn-op/.

Ansættelse af skoleleder

Stillingen som skoleleder er nu slået op. Vi glæder os til at få skolederen ansat i februar og har derfor også sandsynligvis navnet på den kommende skoleleder efter vinterferien. Ansættelsen af skolelederen er et af de vigtigste skridt til, at skolens profil, kommende dagligdag og pædagogik tager mere form.

Stillingsopslaget kan du se her: https://www.jobindex.dk/jobsoegning?zipcodes=7500&subid=79&regionid=25.

Kender nu nogen, der er interesseret, så er det nu, de skal søge!

SFO/Førskole

Førskolen begynder ligesom i folkeskolen ved begyndelsen af maj. En af de kommende opgaver for bestyrelsen bliver derfor også at ansætte personale til førskolen og sammen med skolelederen at udforme visionerne for førskolen.

Flere har spurgt til SFO inden skolestart i august 2017. Der vil naturligvis være SFO for førskolebørn i sommerferien også.

Støttekoncert

Onsdag den 5. april 2017 arrangerer støtteforeningen for Nyskolen koncert med Thomas Buttenschøn, kendt fra bl.a. Vild med dans, på UCH! Det er kæmpe stort, at vi har mulighed for at arrangere koncert med ham!

Det koster 150 kr. for en billet. Til den meget billige pris, forventer vi rift om billetterne. Derfor: skynd dig at købe din billet her: http://nyskolen.billetexpressen.dk/ Billetterne  annonceres  fra  onsdag  18.  januar.

Opkrævning af kontingent

I denne måned vil I også modtage brev om kontingent for medlemskab af støtteforeningen. Det koster 200 kr. for en familie at være medlem.

Hermed også en opfordring til, at jeres netværk støtter op om Nyskolen som medlem af støtteforeningen. Det kan fx være bedsteforældre, naboer, onkler osv. you name it! Støtteforeningen er med andre ord ikke kun for forældre. – men for alle!

Klik her og meld dig ind

Fortsat gruppemøder

På infomødet i december blev der etableret flere grupper, der nu arbejder med forskellige fondsansøgninger, markedsføring og kommende arrangementer i Støtteforeningen.

Grupperne arbejder videre i den kommende tid, så Nyskolen kan få optimale rammer til alle børn, der skal gå på skolen, – og senere også til de, der skal bruge skolen som medborgerhus!

Har du spørgsmål eller kommentarer? Er der noget, du mangler svar på? Så skriv til kontakt@nyskolen.dk!

Bestyrelsen for Nyskolen